Sunda Doc Workstation-lisäosan asennus

Lataa asennustiedosto

Asennusohjeet

  1. Käynnistä asennustiedosto ja toimi asennusohjelman ohjeiden mukaisesti. Jos koneellasi on Sunda Doc-ohjelman palveluversio asennettuna, se pitää poistaa ennen Workstation-version asennusta.
  2. Kun asennusohjelma on suoritettu, käynnistä Word. Asennuksen onnistuttua Sunda Doc näkyy sekä Wordin pikavalikossa (näytä kuva) että omana työkalurivinä Apuohjelmat-välilehden alla (näytä kuva). Jos Sunda Doc ei tule näkyviin asennuksen jälkeen, käynnistä kone uudestaan.
  3. Ensimmäisellä käyttökerralla ohjelma pyytää syöttämään lisenssiavaimen, jonka sait tilauksen yhteydessä. Internet-yhteys pitää olla päällä tuoteaktivoinnin aikana. Ohjelma lataa myös uusimman version kääntimestä Sundan palvelimelta.
  4. Lisätietoa kääntimen toiminnoista löytyy käyttöoppaasta.

Jos palvelimeen ei saada yhteyttä tuoteaktivoinnin aikana, tarkista koneesi palomuuriasetuksista, että Word-ohjelmalle on sallittu pääsy Internetiin.

Järjestelmävaatimukset

  • Käyttöjärjestelmä: Windows 7/8/10/11
  • Tekstinkäsittelyohjelma: Microsoft Word

Jos käytössäsi on 64-bittinen MS Office, sinun tulee asentaa 64-bittinen versio Sunda Doc Workstation-ohjelmasta. Jos sinulla on 64-bittinen Windows, mutta 32-bittinen MS Office, asenna Sunda Doc Workstationin 32-bittinen versio.