Sunda Web-lisäosan asennus nettiselaimeen

Asennustiedostot

Asennusohjeet Firefox-versiolle

 1. Napsauta yllä olevaa 'Asenna Firefoxiin' -painiketta aloittaaksesi asennuksen. Salli asennus napsauttamalla Salli-painiketta selaimen yläosaan ilmestyvässä ikkunassa (näytä kuva). Tämän jälkeen vahvista lisäosan asennus napsauttamalla Lisää- tai Asenna-painiketta.
 2. Kun asennus on suoritettu onnistuneesti, Sunda Webin Käännä-painike ilmestyy selaimen osoitepalkkiin (näytä kuva) sekä hiiren oikealla painikkeella aukevaan tilannevalikkoon.
 3. Asennuksen hallintaan pääset valitsemalla kohta Lisäosat Firefoxin valikkoikkunassa.
 4. Tarkempia tietoja lisäosan toiminnoista löytyy käyttöoppaasta.

Asennusohjeet Chrome-versiolle

 1. Napsauta yllä olevaa 'Asenna Chromeen' -painiketta siirtyäksesi Chrome Web Storeen, jonka kautta lisäosan asennus suoritetaan. Suorita asennus napsauttamalla 'Lisää Chromeen' -painiketta avautuvan ikkunan oikeassa yläkulmassa (näytä kuva).
 2. Asennuksen onnistuttua Käännä-painike ilmestyy selaimen työkaluriviin (näytä kuva) sekä hiiren oikealla painikkeella aukevaan tilannevalikkoon.
 3. Tarkempia tietoja lisäosan toiminnoista löytyy käyttöoppaasta.

Asennusohjeet Internet Explorer-versiolle

 1. Lataa asennustiedosto ja napsauta sen kuvaketta käynnistääksesi asennuksen. Toimi asennusohjelman ohjeiden mukaisesti. Internet Explorer on hyvä olla suljettuna asennusoohjelman suorituksen aikana.
 2. Kun asennus on suoritettu, käynnistä Internet Explorer-selain. Vahvista Sunda Web-lisäosan käyttöönotto, jos selain pyytää tekemään näin alalaitaan ilmestyvässä ilmoitusikkunassa. Tämän jälkeen Sunda Web-palkki ilmestyy selaimen työkaluriviin (näytä kuva).
 3. Jos Sunda Web-palkki ei tule näkyviin tai käytössäsi on vanhempi selainversio, valitse selaimen Työkalut-valikosta kohta Työkalupalkit > Sunda Web tai ylävalikosta kohta Näytä > Työkalupalkit > Sunda Web.
 4. Tarkempia tietoja lisäosan toiminnoista löytyy käyttöoppaasta.